linneamaria.blogg.se

2013-09-04
15:47:00

Jag pallar inte mer!!
Vi har haft en pall som står i ett litet ensamt hörn i hallen, mellan köket och vardagsrummet som fått agera plats för ett litet stilleben men blommor och ljuslyktor..
Eller vi har det fortfarande, jag har bara pimpat den lite ;)
 
Det är en vanlig enkel Ikea-pall som jag målade gul när vi köpte den för några år sedan till lägenheten (gult är en sjut underskattad färg!! Sjukt snyggt).
 
Nu blev jag lite less och ville ge den lite nytt utseende!! Jag tog sådant som vi redan hade hemma. dvs svart lackfärg!!
Före, "vanlig" gul ikea-pall..
Det här är mina kompisar som bor på pallen, (ja jag äte kinderägg ibland trots att jag är 26år) äpplet fick Johan för matchensspelare eller något sånt för hundra år sedan i Kalottkampen.
Jag började att mäta ut hur jag ville ha mina ränder osv, för att förenkla det hela gjorde jag en enkel mall till "strumporna" som den fick. istället för att mäta med en tummstock hela tiden!!Såhär såg den ut när den var maskerad och klar!!
 
Jag mättade sedan tejpen med den gula färgen (som jag turligt nog hade kvar av:D) för att inte den svarta ska krypa under!!
Så såg den ut då, sen var det bara att vänta på att den skulle torka.
 
Insåg nu när jag tittade på bilderna att jag inte hade någon bild när jag höll på måla den svart, ja målade iaf två varv med svart färg för att det skulle täcka ordentligt! Sen drog jag bort maskeringstejpen medans sista lagret fortfarande var blött..
Såhär blev resultatet:
På en här bilden ovan har jag inte hunnit sudda ut blyrtsstrecken på ovansidan som jag ritade för att få tejparna raka!!
 
Och såhär ser det ut när den är på plats:
dom här söta ljuslyktorna fick jag av en kollega i inflyttningspresent!!
 
Vad tycker ni? lite kul tycker jag ;)
 
Tyvärr så kröp den svarta färgen under på vissa ställen ändå.. men vad fasen det kan jag fixa en annan gång ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: